Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bussum gemiddeld met een

9,3
48 beoordelingen
97% beveelt Monuta Bussum aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heel erg tevreden over Monuta.zeker aanbevelen.

Meer lezen
Anny
Bussum
12-02-2024
10

Wij, als familie, zijn uitstekend bijgestaan door uitvaartverzorger Jorrit. Fijn contact, heldere uitleg over de kosten en hij denkt goed mee over opties. Het uitvaartcentrum Bussum is prachtig en de sfeer is gemoedelijk. Het is ons duidelijk geworden dat de mensen bij Monuta echt met veel passie hun werk doen. Het contact met Jorrit, Arja en Debby uit Bussum, heeft ons erg gerust gesteld in het feit dat er liefdevol voor mijn vader én mijn familie werd gezorgd, met oprechte aandacht en uitstekende zorg! Niets anders dan respect en lof voor deze mensen!

Meer lezen
Remon
Almere
13-01-2024
10

Het is fantastisch hoe Monuta alles doet. Het is duidelijk, nemen de tijd, regelen alles tot de laatste puntjes, en ze zijn er voor je. Zorg voor de overleden persoon is heel erg netjes en goed. Veel respect voor Monuta.

Meer lezen
Clare
Laren
02-01-2024
10

Zoals ik hoopte, zo was het. Mijn moeder heeft alle zorg gekregen die er mogelijk was. Het voelde goed.

Meer lezen
Margriet
Naarden
02-11-2023
9

Het kon niet beter super blij met hoe het gegaan is

Meer lezen
Joke prins-rip
Huizen
18-10-2023
8

Alles in orde leuk en goed contact met de ondernemer Eindafrekening laat te lang op zich wachten

Meer lezen
Wim Meijer
H alfweg
17-10-2023
9

Mijn overleden man ,zei bij leven, als ik ga, wil ik dat je samen met monuta uit Bussum mijn uitvaart regelt. dat kwam omdat hij 20 jaar geleden en 10 jaar geleden ook is geholpen door monuta bij de uitvaart van zijn ouders . dat hebben we dus ook gedaan en de service is na aldie jaren nog stees top. van begin tot eind is mijn ervaring met monuta, in Bussum, zeer positief. De eerste opvang was heel gerustellend en met veel respect, de verzorging en vervoer van mijn overleden man ook heel fijn. Met de uitvaartverzorger heel rustig alles kunnen bespreken, hij was heel empatisch en daarnaast ook praktisch en een steun. Hij gaf ons het gevoel dat het allemaal goed zou komen. gaf goede adviezen en wist waar hij over sprak. ook wist hij goed de weg en handelde alles snel af. de uitvoering van de uitvaart was dan ook echt perfect in het mooie crematorium in Laren. veel mensen hebben nog gereageerd dat ze erg onder de indrk waren. ook al wil je dit eigenlijk allemaal niet meemaken, maar als je er dan toch ineens voor komt te staan, ben je monuta goed af. we zijn echt heel blij dat we kunnen terug kijken op een mooi afscheid.

Meer lezen
Jacqueline Margés
Weesp
17-10-2023
10

Ik heb goede begeleiding gekregen. En heel keurig netjes alles.

Meer lezen
Catharina
Huizen
29-09-2023
10

Ging allemaal zeer goed zoals we wilden

Meer lezen
Mathilda
Bussum
06-09-2023